KGGO er blevet større og større gennem sine kun seks år

16. februar 2019 Gråsten

KGGO er kommet fint gennem deres årlige generalforsamling og det var en yderst tilfreds formand, der fårtelte, at det var den femte generalforsamling i foreningens historie. Og også den med flest deltagere.

“Når jeg tænker tilbage så startede KGGO med fem personer, der alle var en del af bestyrelsen. I dag er der syv mand i bestyrelsen plus flere end 30 brugere, frivillige og støtter og jeg synes, det er dejligt, at så mange viser interesse for det arbejde vi laver. Rigtigt mange tager ejerskab og det betyder, at kvaliteten af vores arbejde bliver endnu bedre”, siger formand Svend Schütt til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at erhvervslivet er rigtig flinke til at støtte foreningen og senest er det JS Trafikskole, som er kommet på sponsorlisten.

Du kan læse referatet fra generalforsamlingen HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Uddannelse, Sønderborg

Sundhedsudvalget har opdateret netværket Ungeliv

9. december 2022 Uddannelse

UngeLiv er en formaliseret netværksstruktur mellem Sønderborg Kommune og samtlige ungdomsuddannelser samt flere andre uddannelsesinstitutioner i kommunen. Netværket har eksisteret i forskellige versioner siden 2007 med det overordnede formål at fremme sundhed og trivsel for unge. Med uddannelsesinstitutionerne som arena hænger arbejdet med sundhed og trivsel tæt sammen med fastholdelse i uddannelse og reduktion af […]

Læs mere...