KGGO er blevet større og større gennem sine kun seks år

16. februar 2019 Gråsten

KGGO er kommet fint gennem deres årlige generalforsamling og det var en yderst tilfreds formand, der fårtelte, at det var den femte generalforsamling i foreningens historie. Og også den med flest deltagere.

“Når jeg tænker tilbage så startede KGGO med fem personer, der alle var en del af bestyrelsen. I dag er der syv mand i bestyrelsen plus flere end 30 brugere, frivillige og støtter og jeg synes, det er dejligt, at så mange viser interesse for det arbejde vi laver. Rigtigt mange tager ejerskab og det betyder, at kvaliteten af vores arbejde bliver endnu bedre”, siger formand Svend Schütt til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at erhvervslivet er rigtig flinke til at støtte foreningen og senest er det JS Trafikskole, som er kommet på sponsorlisten.

Du kan læse referatet fra generalforsamlingen HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Uncategorized

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Uncategorized

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...