KGGO er klar til at jule for dem der ellers kommer til at sidde alene juleaften

22. november 2022 Kultur

KGGO står bag ’Juleaften for alle i Gråsten og omegn’ og dem der kan deltage, det er dem, som ikke har nogen at holde jul sammen med, og som ikke har lyst til at sidde alene juleaften – og enlige mødre eller fædre som ikke har råd til at holde juleaften for deres børn, siger KGGO-formand Svend Schútt

Det koster 50 kroner at deltage og har du børn/barn med, koster det ikke ekstra.

KGGO fejrer juleaften den 24. december fra kl. 15.00 i Kulturhuset Egernsund.

”Har du ikke mulighed for selv at komme frem og tilbage så husk at oplyse adresse ved tilmelding, så henter vi dig og kører dig hjem igen”, siger Svend Schütt og fortsætter:

”For dine 50 kroner får du julehygge med juletræ og det hele, en lækker traditionel julemenu og der er mindst én julegave til alle”.

Du kan tilmelde dig samtidig med betaling fra den 24. november hos BRUHNS Dametøjsforretning i Ulsnæscentret, 2dreams og Matas i Gråsten centrum.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...