KGGO er opfinderne af Æblegrillpølser

22. juli 2015 Gråsten

Når der bydes på Æblegrillpølser i Gråsten eller andre steder, så kan Svend Schütt og hans venner i foreningen for Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn, KGGO, smile tilfredse, fordi det faktisk er dem, der “opfandt” grillpølser, hvor der også er æble i.

Der sælges endnu en af de lækre Æblegrillpølser. Foto: KGGO

Der sælges endnu en af de lækre Æblegrillpølser. Foto: KGGO

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kom med ideen, da jeg var inviteret med til planlægningsmødet i den såkaldte æblegruppe, der planlagde sidste års Æblefestival i Gråsten”, siger formand for KGGO, Svend Schütt til SønderborgNYT.

“Jeg fortalte de andre i æblegruppen om ideen med at komme æble i grillpølserne og den var de straks med på”, siger Svend Schütt. Han fortæller at slagteren i Brugsen i Broager mente, at det ikke var noget problem.

“Så han lavede et mindre parti, som vi grillede og smagte og det var alletiders”, siger Svend Schütt. Målet var, at mest muligt under Æblefestivallen skulle handle om æbler.11780506_10206684364128957_141783384_n

Artiklen fortsætter under annoncen

For fremtiden bliver det SuperBrugsen i Gråsten, der skal fabrikere KGGOs Æblegrillpølser.

“I KGGO synes vi, at Æblegrillpølserne skal handle mest muligt og Gråsten, så selvom vi tjener lidt mindre ved et samarbejde med SuperBrugsen, så vægter vi det lokale”, siger Svend Schütt, der iøvrigt også har været i Vejle og sælge foreningens pølser ved et kørestolsstævne.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...