KGGO giver gode råd til Aarhus-studerendes haveprojekt

3. november 2015 Gråsten

En lille gruppe studerende i Aarhus er virkeligt glade for Svend Schütt fra foreningen for Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn.

Svend Schütt er glad for, han kunne hjælpe studerende med deres opgave.

Svend Schütt er glad for, han kunne hjælpe studerende med deres opgave.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har haft meget skriveri og mange telefonsnakke med Svend Schütt i forbindelse med vores projekt, hvor vi skulle designe en handicapvenlig have til Marselisborg Slot”, siger aarhusianske Marie Steffensen til SønderborgNYT.

“Jeg kunne bidrage med rigtigt mange detaljer, som arbejdsgruppen slet ikke havde tænkt på”, siger Svend Schütt til SønderborgNYT.

Svend Schütt kan sagtens forestille sig, at en helt og aldeles handicapvenlig have, kan trække gæster – også hvis den bliver lavet i Gråsten eller måske på Nordals.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men den er nok alt for dyr”, siger Svend Schütt.

Se de studerendes udspil til haven HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle der var med til bekæmpe branden på Omnicon

29. juli 2021 Samfund

Via Facebook giver borgmester Erik Lauritzen sin uforbeholdne tak til de brandfolk, der har brugt det seneste døgn på at bekæmpe branden på Omnicon. Borgmesteren skriver blandt andet: ”På egne og på fællesskabets vegne udtrykker jeg en kæmpestor tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og […]

Læs mere...