KGGO giver gode råd til Aarhus-studerendes haveprojekt

3. november 2015 Gråsten

En lille gruppe studerende i Aarhus er virkeligt glade for Svend Schütt fra foreningen for Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn.

Svend Schütt er glad for, han kunne hjælpe studerende med deres opgave.

Svend Schütt er glad for, han kunne hjælpe studerende med deres opgave.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har haft meget skriveri og mange telefonsnakke med Svend Schütt i forbindelse med vores projekt, hvor vi skulle designe en handicapvenlig have til Marselisborg Slot”, siger aarhusianske Marie Steffensen til SønderborgNYT.

“Jeg kunne bidrage med rigtigt mange detaljer, som arbejdsgruppen slet ikke havde tænkt på”, siger Svend Schütt til SønderborgNYT.

Svend Schütt kan sagtens forestille sig, at en helt og aldeles handicapvenlig have, kan trække gæster – også hvis den bliver lavet i Gråsten eller måske på Nordals.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men den er nok alt for dyr”, siger Svend Schütt.

Se de studerendes udspil til haven HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Erhverv, Sønderborg

Skal du med til en skøn dinnerkoncert hvor Mads Langer er på scenen?

15. august 2022 Erhverv

Lørdag den 10. september er Mads Langer på Sergenten på Sønderborg Kaserne, hvor han spiller en dinnerkoncert. Hotel Alsiks stjernekok, Jesper Koch, og hans stab byder på en tre-retters menu med buffet som hovedret, inden stjernemusikeren går på scenen. “Vi glæder os rigtigt meget til at byde gæsterne velkommen til en menu og en koncert […]

Læs mere...