KGGO har brug for flere frivillige

14. august 2020 Gråsten

I KGGO har vi ofte brug for frivillige,til mange forskellige opgaver, både små og store. Ofte ses store og små opgaver,meget forskelligt, alt efter, hvem der ser på det. Hvad du ser som en lille opgave, kan gøre en meget stor forskel for den, der har brug for hjælpen, siger formand Svend Schütt i en pressemeddelelse.

Har du af og til tid i overskud – som regel i hverdagen, men også af og til i weekenden – så henvend dig til Svend Schütt og få en snak med ham om, hvad du eventuelt kan bidrage med.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Derefter kontakter vi dig, når der er brug for netop dig. Planen er, at når behovet opstår, kikker vi på listen over, hvem vi har, som kan det, der lige nu er behov for, og så ringer vi. Kan du så ikke lige den dag, så er det helt ok, så tager vi den næste på listen”, siger Svend Schütt.

Opgaver

Når vi skal på tur, skal der ofte flere hjælpemidler med og det er ikke altid, de kan være i en personbil. Fint, hvis du kan du køre med en trailer. Nogen gange er der også brug for en, der kan skubbe en i kørestol, når vi er på tur. Du vil naturligvis blive holdt udgiftsfri.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skubbe en kørestolsbruger, når vi er på indkøb, det er vi hver tirsdag fra 10-12

Når vi laver forskellige arrangementer, så er der brug for en, der kan stå bag disken og sælge pølser, øl/vand, kaffe, og for en der kan grille.

Opsætning af pavillon og salgsbod. Ja, det er nogle af de ting, vi har brug for hjælp til. Vi har allerede nu nogle på listen, men der er brug for flere.

Vi har en mobilscene, som vi lejer ud, denne skal sættes op der, hvor den skal bruges, vi har et fast hold, som hjælper, men de unge mennesker er tit optaget på deres uddannelse, så her kommer vi også til at kunne bruge nogen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ring eller skriv til Svend Schütt på 61714607 eller svend@kggo.nu

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk