KGGO har sikret sig deres egne Dansepiger

10. december 2015 Gråsten

Svend Schütt fra Gråsten er en ildsjæl ud over det sædvanlige og han lever og ånder for foreningen Kørestolsbrugere

Lærke Aaskov Nielsen, Louise Sørensen, Sofie Sabina Koch, Kia Sørensen og Maria Bock. Foto: KGGO

Lærke Aaskov Nielsen, Louise Sørensen, Sofie Sabina Koch, Kia Sørensen og Maria Bock. Foto: KGGO

Artiklen fortsætter under annoncen

og Gangbesværede i Gråsten og Omegn, KGGO. Meningen med KGGO er at sikre gode oplevelser og gang i den for medlemmerne. Og det er der. Her fortæller Svend Schütt om den seneste fornyelse. Nemlig KGGOs Dansepiger:

“Jeg var på jagt efter et nyt tiltag til stævnet ”Med og uden handicap i Gråsten 2015” og tænkte, hvad kunne jeg finde på. Pludselig slog det mig. Til Æblefestivallen 2014 var der nogle elever fra Gråsten Skole på scenen for at danse. Jeg fandt den ene af pigerne, Maria Bock, på FB og fandt så ud af, at jeg faktisk kendte hendes mor, som jeg kontaktede og spurgte, om det var ok at tage en snak med datteren om en idé, jeg havde”, siger Svend Schütt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Maria Bock var straks med på ideen, dansepiger til halvleg og timeouts ved Kørestolsbasket. Maria Bock samlede et hold og de mødtes med Svend Schütt for at få en snak om det hele.

Han bookede danselokalet i Ahlmannsparken, og så var de i gang. De øvede og øvede. Uge efter uge.

“Selv har jeg sønner, så det der med teenager piger, ja der var jeg lidt på glatis. Derfor allierede jeg mig med Pernille Aaskov Nielsen Hun kender ikke noget til dans, men til gengæld har hun været gymnastiklærer en gang og så havde hun jo taget på teenagepiger”, siger Svend Schütt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tiden nærmede sig den store dag, og pludselig kom Svend Schütt i tanke om, at der jo også var brug for en til at styre musikken på dagen. Og han spurgte så Jesper Schlaikjer, som har Mobildiskotek Extreme-Party, der straks sagde ja.

Den store dag

Den 29. august skulle det hele stå sin prøve.

Vejletræner Brian Follmann. Foto: KGGO

Vejletræner Brian Follmann. Foto: KGGO

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det gik langt over forventning. Pigerne var kanon dygtige, og de havde en festdag – ligesom alle andre også havde det”, siger Svend Schütt.

Men det var ikke slut endnu. Palle Petersen fra Vejle Rolling Devils, som var det ene hold, der spillede kørestolsbasket ved stævnet i Ahlmannshallen var også imponeret, og nu ville han have pigerne til Vejle.

“Vi fik en snak om det og så besluttede vi at den var vi med på, men så skulle vi jo også finde et navn til Danse pigerne, der kom mange forslag, og sammen besluttede vi os for ”KGGO’s dansepiger” og nu er vi i gang”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ambassadører for Gråsten

Lørdag den 5. december gik turen til Vejle, hvor KGGO’s Dansepiger havde fået til opgave at gøre ventetiden kortere for tilskuerne i Nørremarkshallen, hvor Kørestolsbasket i den Danske Liga blev spillet.

KGGO’s Dansepiger var på gulvet 12 gange, hvor de dansede til musik, der blev leveret at Mobildiskotek Extreme-gråsten 1Party fra Gråsten. I alt havde KGGO 9 mand med til Kørestolsbasket i den Danske Liga, for KGGO solgte naturligvis også Æblegrillpølser i Vejle. Det var en super dag, med masser af oplevelser og nye bekendtskaber blev dat da også til.

“Vejles træner, Brian Follmann, fortalte mig, at han syntes at Dansepigerne gjorde det super godt. Han håber de kommer igen en anden gang, for de gav helt klart et frisk pust i pauserne. Og det faktum at det var første gang vi har prøvet sådan noget til en officielt turneringsrunde i kørestolsbasket gjorde det bare endnu bedre”, siger Svend Schütt, der åbenbart for vist Gråstens flag flere steder i landet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...