KGGO har stor gavn af deres fundraiser

19. januar 2023 Gråsten
KGGOs dartspillere. Jette Kubiak-Swarrz står længst til højre.
KGGOs dartspillere. Jette Kubiak-Swarrz står længst til højre.

Alle KGGOs medlemmer og frivillige har fået tilbudt en hættetrøje og det er resultatet en ansøgning, som KGGOs dygtige fundraiser, Jette Kubiak-Schwarz, har kreeret.

“Hun sendte en ansøgning til E.H. Rasmussens Fond, fonden er desværre nedlagt nu, men vi nåede at blive tilgodeset af bestyrelsen med nogle af fondens sidste penge, hvilket vi er rigtig glade for. Nu hvor fonden er nedlagt, kan vi ikke takke for at være blevet tilgodeset, men vi kan sende en stille tanke til skibsrederen, og det gør vi så”, siger KGGO-formand Sven Schütt til SønderborgNYT. Han fortællere videre, det er guld værd for en forening, at den har en dygtig fundraiser – og Jette Kubiak-Swarz har søgt og fået penge fra flere fonde.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er Svend Schütt selv, som tidligere spurgte, om jeg ville hjælpe KGGO med at søge penge. Jeg har tidligere været fundraiser for Røde Kors i Gråsten, så jeg har erfaringer på området”, siger fundraiser Jette Kubiak-Schwarz til SønderborgNYT.

“Der er mange penge, som frivillige, sociale foreninger kan søge, men man skal selvfølgelig vide, hvor og hvordan der søges”, siger Jette Kubiak-Schwarz og fortæller, at det er gennem kurser, hun er blevet klædt på til opgaven.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...