KGGO: Herligt der kom en parallelcykel til Gråsten

22. juli 2015 Gråsten

Formanden for foreningen for Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn, Svend Schütt, har netop fået at vide, at Røde Kors i Gråsten har købt en parallelcykel, der kan bruges af de borgere i Gråsten og omegn, der har et behov for sådan en cykel.Det er Gråsten Gymnastik- og Idrætsforening, der har fået cyklen af Røde Kors.download

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har selv været i gang med at samle penge til netop en parallelcykel, så der kunne være en i Gråsten. Men nu er den her altså”, siger Svend Schütt til SønderborgNYT.

Foreningsformanden har brugt de seneste dage på at skrive til de virksomheder og personer, der har støttet hans indsamling, at der i mellemtiden er kommet en parallelcykel til byen – og de fleste har allerede meldt tilbage, at foreningen så kan bruge pengene på at gavne målgruppen på andre måder.

“Lige nu står cyklen i et rum hos boligforeningen og det betyder, den er låst inden efter kl. 16 og i weekender. Men det skulle kun være midlertidigt, at cyklen skal bo dér”, siger Svend Schütt, der glæder sig over, at Røde Kors kom på banen med parallelcyklen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...