KGGO: Hvad med at lave en Juleaften for Alle på Als?

11. december 2019 Kultur

I Gråsten står KGGO bag en Juleaften for Gråsten-borgere, der mangler nogle at holde jul sammen med.

Men det er ikke blot i Gråsten, at nogen har brug for nogen, de kan holde juleaften med.

”Så jeg synes bestemt, der er nogen i de øvrige byer og selvfølgelig også i Sønderborg, der må gribe udfordringen og lave en herlig juleaften, så der ikke er nogen, der ufrivilligt kommer til at sidde alene”, siger Svend Schütt i en pressemeddelelse.

Han fortæller videre, det ikke giver mening, hvis alle, der har brug for at komme med i et juleaften-arrangement, samles på ét sted i kommunen

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det skal være mindre forsamlinger, så der er en god mulighed for, at gæsterne ved bordene kender hinanden”, siger KGGO-formanden og fortsætter.

“Det er faktisk ikke så svært, hvis du virkelig vil det, så kan du sagtens klare det og jeg giver gerne gode råd og kan vejlede, så du er klar til juleaften 2020”.

I Gråsten er vi nu ca. 20-30 deltagere hvert år – og hvis nu der var et lignende arrangement på Als, så ville der ikke år efter år komme flere og flere sønderborgensere til Gråsten,for at holde juleaften. Jeg mener også, at bliver vi for mange, så går hyggen lidt af.

Artiklen fortsætter under annoncen

Find kontaktoplysninger på www.kggo.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...