KGGO i Gråsten klar med netværket Tøse Sjov

KGGO laver en kvindegruppe. Arkivfoto: Ole Kæhler
KGGO laver en kvindegruppe. Arkivfoto: Ole Kæhler
6. maj 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Mange kvinder i KGGO føler sig ensomme og mangler et netværk. Initiativet, Tøse Sjov er et nyt tilbud, der skal skabe et trygt og støttende rum for kvinder i KGGO, hvor de kan mødes, tale frit, dele oplevelser og finde fællesskab.

Tøse Sjov har til formål at: Skabe et trygt og støttende rum for kvinder i KGGO. Muliggøre netværk og venskaber. Tilbyde et forum for diskussion af aktuelle emner. Dele kreative evner og interesser. Opsøge fælles oplevelser – foredrag, teater, biograf etc.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle kvinder i og udenfor KGGO er velkomne til Tøse Sjov, uanset alder, baggrund eller interesser. Netværket kan tilbyde en bred vifte af aktiviteter, afhængigt af medlemmernes interesser. Eksempelvis: Møde- og diskussionsgrupper. Kreative workshops. Foredrag og gæsteoptrædener. Udflugter og sociale arrangementer, skriver KGGO.

Deltagelse i Tøse Sjov kan give kvinder i KGGO: Et større netværk af støttende og ligesindede kvinder. Mulighed for at lære nye ting og udvide horisonten.  En følelse af tilhørsforhold og fællesskab. Fornyet energi og motivation.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle kvinder i og udenfor KGGO er inviteret til at deltage i “Tøse Sjov”. Vi opfordrer alle til at komme med ideer til aktiviteter og engagere sig i netværket. Sammen kan vi skabe et meningsfuldt og inspirerende rum for kvinder i KGGO.

Kvinderne mødes mandag den 13. maj kl. 14.00

For mere information kontakt Helle på mail: [email protected]

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...