KGGO: Idrætsstævne for mennesker med og uden handicap

28. august 2017 Kultur

Kørestolsbasket, kørestolsgymnastik, kørestolssjipning, kørestolsbowling og meget mere.

Det behøver ikke at være kedeligt, at sidde i kørestol.

Det har forening KGGO med oprindelse i Gråsten sat sig for at bevise.

Derfor har vi for 5. år i træk arrangeret et stort heldags-arrangement for kørestolsbrugere og gangbesværede, hvor der skal dyrkes forskellige idrætsgrene som kørestols-basket, el-jockey og kørestolssjipning og meget andet.

“Jeg forventer, at projektet vil hjælpe mig og andre kørestolsbrugere og gangbesværede med at få en ny mening med livet og handicappet, samt at få et stærkt fællesskab med positive relationer”, siger KGGO-formand Svend Schütt i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet, som har fået navnet ” Med og uden handicap i Gråsten” og som foregår den 2. september , har allerede fået stor opbakning og der kommer fint besøg fra både nær og fjern.

Alle kan prøve

Du kan selv prøve alle aktiviteterne og der er også mulighed for at blive klogere i de mange informationsstande fra både Tyskland og Danmark.

Der er gratis entré og det hele foregår i Ahlmannsparken fra kl. 10 den 2. september.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Augustenborg, Samfund

Byudviklingsmesse: Det handler om Augustenborgs fremtid

23. maj 2022 Augustenborg

Hertugbyens Bevaringsforening arrangerer i samarbejde med flere andre foreninger en Borgerworkshop og Byudviklingsmesse, som skal finde sted søndag den 12. juni fra klokken 13 til 17 i Augustenborg-hallerne i forbindelse med kommunens Masterplan for Hertugbyen. Augustenborgs fremtid afhænger af, at det lykkes at renovere og genopbygge Augustenborgs gamle bydel og havn, et projekt som kommunen […]

Læs mere...