KGGO: Igen handicapvenlig skiltning hos Ahlmannsparken

22. juli 2015 Gråsten

Dagen inden folketingvalget blev det skilt, der viser kørestolsbrugere vej til den handicapvenlige indgang til Ahlmannparken i Gråsten stjålet.

Bagerst fra venstre: Preben Andersen, Jørn Thrane og Christina Trane og forrest er Svend Schütt.

Bagerst fra venstre: Preben Andersen, Jørn Thrane og Christina Trane og forrest er Svend Schütt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det var et skilt foreningen for Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn havde fået foræret”, siger foreningsformand Svend Schütt. Han efterlyste skiltet på Facebook. Men det hjalp ikke.

heldigvis havde formanden for Landsforeningen Ligeværd i Sønderborg hørt om tyveriet.

“Jeg gik og ventede på at se, om ikke Dansk Handicap Forbund eller Sønderborg Kommune kom på banen, men det gjorde de ikke. Så nu giver Landsforeningen Ligeværd et skilt til KGGO”, siger Ligeværds formand Jørn Thrane.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu sætter Svend Schütt sin lid til, at halinspektør Preben Andersen skruer skiltet ekstra godt fast, så det kan være til gavn mange år frem.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...