KGGO: Ingen fra Gråsten og omegn behøves sidde alene juleaften

15. december 2017 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Lækker mad, julegaver og pakkeleg.

Frivillige fra KGGO er klar til den helt store juleaften, men gæsterne, der kommer, kender vi ikke.

KGGO har nemlig valgt for fjerde år i træk, at arrangere juleaften den 24. december for alle i Gråsten, der ellers kommer til at sidde alene.

Arrangementet er fra kl. 15.00 og til de sidste går hjem.

“For mig er det bare vigtigt, at folk ikke sidder alene juleaften, når det ikke er det de vil. Det synes jeg ikke, nogen fortjener”, siger KGGO-formand Svend Schütt i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I år holder vi jul i Kulturhuset Egernsund i den gamle skole, her er der masser af plads og meget hyggelige omgivelser, det betyder også at vi ikke skal være bange for, at vi skal sige nej til nogen, pga. pladsmangel.

Vi starter kl. 15.00 med lidt kaffe og så aftaler vi i fællesskab, hvordan festligheden skal forløbe, vi pynter op, pynter juletræ og hygger, som det hører sig til. Julemenuen, som Super-Brugsen Gråsten financerer, får vi leveret fra Det Grønne Køkken i Egernsund. Og så er der pakkeleg, inden julegaverne, som er givet af byens forretninger, bliver delt ud og pakket op.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det ligger mig meget på sinde, at der – under hele arrangementet – ikke er forskel på, om man er frivillig eller gæst, det skal være hyggeligt for os alle. Når jeg ser tilbage på de tidligere år, så er det lykkedes meget godt, det vil det helt sikkert også gøre i år”, siger Svend Schütt.

Man tilmelder sig hos Matas Gråsten og Centerpubben i Ulsnæscentret og hele herligheden koster den nette sum af 50 kroner som betales ved tilmeldingen.