KGGO inviterer til hygge-timer ved dartskiverne

14. februar 2018 Kultur

Hver onsdag samles medlemmer af KGGO ved dartskiverne i Ahlmannsparken i Gråsten. KGGO er en forening for kørestolsbrugere og gangbesværede – og foreningen laver aktivieter for medlemmerne.

Dartskiverne er i to højder.

“Vi er ikke en brokforening, men arbejder på at skabe muligheder for, at kørestolsbrugere og gangbesværede også kan få gode oplevelser”, siger KGGO-formand Svend Schütt til SønderborgNYT.

KGGOs dartspillere bruger skiftevis eftermiddage og aftener foran dartskiverne.

“På den måde tilgodeser vi de mennesker, der kan bedst i aftentimerne og også dem der helst vil ud om eftermiddagen”, siger formanden.

Dartspillet er også for enhver, der har lyst til at være med.

“Man behøves ikke være i kørestol eller have gangbesvær. Der er åbent for alle”, siger Svend Schütt og tilføjer, at man bare kan ringe til ham på telefon 6171 4607 og meddele sin deltagelse.

Med fra start

Kaj Vilhelm Heinrich Formann Jakobsen satser på at plante pilen i skiven.

“Jeg har været med fra starten i oktober 2016 og jeg synes, det er dejligt, vi har noget at være sammen om. Vi tager gas på hinanden og har det sjovt, mens vi spiller”, siger Kaj Vilhelm Heinrich Formann Jakobsen til SønderborgNYT.

I Ahlmannsparken er der dartskiver, der passer til stående og til spillere, der sidder i kørestol, så der er tale om fair play.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk