KGGO inviterer til LINAK Open i ParaDart

22. juli 2019 Kultur

KGGO er i den skønne situation, at det nu er muligt at invitere til ParaDart i Ahlmannsparken i Slotsbyen Gråsten. Stævnet, LINAK Open i ParaDart, finder sted lørdag den 7. september fra klokken 10.

”KGGOs darthold har deltaget i en længere række af turneringer og stævner og har klaret sig ret godt”, siger formand Svend Schütt til SønderborgNYT.

Tidligere havde KGGO ikke rammerne til, at de kunne stå som værter for et stævne.

”Men nu kan vi byde til spil på 12 dobbeltbaner og derfor opfordrer vi ParaDart spillere fra hele landet – og også Tyskland – til at komme til Gråsten og få en herlig dag med en masse gode kampe”, siger Svend Schütt, der allerede har fået en del tilmeldinger. Blandt andet har hold i Hannover og også hold i Nordjylland vist interesse.

Artiklen fortsætter under annoncen

ParaDart spillere kan tilmelde sig via en mail til dart@kggo.nu – og Svend Schütt kan svare på eventuelle spørgsmål, hvis der ringes på telefon 61 71 46 07.

KGGO er en forening for kørestolsbrugere og gangbesværede i Gråsten og omegn.

Foreningen arbejder for, at medlemmerne har nogle muligheder for at få gode oplevelser – og dart er en af dem.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...