KGGO: Rød blok slog de blå i valgkampen

7. juni 2015 Gråsten

Aabenraa El-hockey Klub og KGGO Gråsten bød lørdag ind med en valgkampsaktivitet af særlig karakter.En valgkamp, hvor det ligesom den 18. juni gæler om at vinde. Som ventet blev det tæt løb mellem blokkene – og det røde hold fik en kneben sejr, skriver KKGO i en pressemeddelelse. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2015/06/kg1.png” alt=”kg1″ width=”240″ height=”142″ />

Sammen med KGGO Gråsten og Aabenraa El-hockey Klub blev der sat en anderledes scene til politisk topmøde i Ensted Hallen, hvor politikere fra begge blokke dystede mod hinanden i el-hockey-disciplinen. Efter indledende øvelser – slalom, slalom med råt æg på ske, leg med ilden, straffe, amerikansk straffe og skud på mål fra boldkaster – på de tre-hjulede vogne, kæmpede det røde og det blå hold om sejren.

Blandt deltagerne var  Aabenraas borgmester, Thomas Andresen:

“Det glæder mig at en forening som KGGO Gråsten og Aabenraa El-Hockey Klub kan samle både rød og blå blok til dette arrangement”, siger Thomas Andresen i en pressemeddelelse.

Godt se af foreningerne

Også Stephan Kleinschmidt, Folketingskandidat for Radikale var efter tidligere dyster i Gråsten og Vejle igen med på banen, da foreningerne satte fokus på handicapidræt.kg3

“Godt set af foreningerne at promovere handicapidræt, i dette tilfælde El-Hockey, i forbindelse med det aktuelle folketingsvalg. Det er en tværpolitisk opgave at sikre handicapidrætten gode rammebetingelser. Jeg er sikker på at alle deltagere vil tage oplevelsen i dag med sig i det politiske arbejde fremadrettet. Det vil jeg gøre”, siger Stephan Kleinschmidt.

Det var en positiv oplevelse, og skønt at se så engagerede mennesker og fornemme, hvor meget de handicappede- rent menneskeligt- fik ud af at dyrke sport. Dog var det især berigende at høre de handikappede fortælle om deres succes historier om at vinde kampe mod hold i andre lande. kg

Hvor ville det være skønt, hvis vi kunne få mindre offentligt bureaukrati samt udføre lidt færre prestigebyggerier/projekter så der i stedet kunne frigøres flere ressourcer til bl.a. handicapområdet. Et område, der efter min mening, er blevet nedprioriteret i mange kommuner”, siger Sarah Maria Grønbæk.

Efter to timers hed kamp på halgulvet endte opgøret i Ensted Hallen i Stubbæk med en sejr til rød stue 5-4.kg2

Følgende deltog i El-hockey arrangementet:

Anne Sina, Signe Bekker Dhiman, Povl Kylling Petersen, Erik Uldal Hansen, Stephan Kleinschmidt, Karina Adsbøl, Sven Jensen, Peter Kofod Poulsen, Sarah Maria Grønbæk, Thomas Andresen.

billede

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk