KGGO siger tak for en forrygende dag i Ahlmannsparken

7. september 2016 Gråsten

KGGO skriver:

Til vores arrangement Med og uden Handicap forleden, holdt tidligere borgmester Bendt Olesen en flot åbningstale. Han kom ind på, at selvom man sidder i kørestol, kan man sagtens gå foran, hvilket vores formand Svend Schütt er et levende bevis på. Han er altid med, når der sker noget i Gråsten.

Det var også grunden til at Bendt Olesen ikke ville sige nej, da han blev spurgt om han ville holde åbningstalen.

Aabenraa el-hockey Club startede aktiviteterne med at vise hvad el-hockey er for en sport. Det var vildt imponerende at se, hvordan de kunne køre rundt i de hockeystole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var også stolegymnastik for alle så os der sidder i kørestole, vi kunne også være med. Det at kunne være med til gymnastik og få rørt kroppen både vigtigt og dejligt.

Kørestolsdart

Kørestolsdart er et af de nye tiltag, vi har gjort i KGGO. Der er lavet et DartBoard. Det er en tavle som let og hurtigt kan vendes alt efter om det er en kørestolsbruger eller en stående der skal kaste pilene.

Det var første gang vores nye DartBoart var i brug, folk fra Padborg Dartklub og Vejle Rolling Devils var blandt mange der var henne og prøve. Vores egne medlemmer fra KGGO var bestemt også begejstrede for spille, og vi hyggede os rigtig meget med at spille dart.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lokalopgør og landskamp

Der blev spillet en Schowkamp mellem Centerpop og Tinsoldaten El-Hockey som Centerpopen vandt, måske mest fordi Tinsoldaten fil lavet to selvmål.

Det var en kamp med fart over feltet, som gjorde kampen utrolig spændende.

Dagens højdepunkt var landskampen i kørestolsbasket HSV 2 mod det danske A-landshold. Danmark vandt efter en supergod og spændende kamp.

Erhardt Fredriksen fra Aabenraa el-hockey Club og Palle Petersen fra Vejle præsenterede kørestolsbasket i vores landsdel. De fik flere til at prøve kørestolsbasket til arrangementet, men om der er nogle, der på sigt vil spille må tiden vise.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til sidst var der mulighed for at prøve at racerun, som Aabenraa Handicap Idrætsforening stod for. Her havde de lavet en bane, man kunne prøve kræfter med.

Stor ros og tak til alle der har været med:  KGGO frivillige, Aabenraa el-hockey Club, Padborg Dartklub, Vejle Rolling Devils, Kørestolsbasket HSV 2, det danske A-landshold, Aabenraa Handicap Idrætsforening. Gråsten Frivillige Brandværn, Bendt Olesen  og alle gæster, der var kommet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...