KGGO sikrer en god jul for alle i Gråsten

27. november 2018 Gråsten

Når vi ser os omkring, så kan vi ikke være i tvivl om, at julen er på vej – og hos KGGO er medlemmerne begyndt forberede deres julearrangement, som sikrer en god jul for alle i Gråsten.

For KGGO betyder en god jul, at der ikke er nogen, der er nødt til at sidde alene og fejre jul.

”Så vi holder jul i Egernsund Gamle Skole, der har nogle dejlige, hyggelige lokaler”, siger Svend Schütt i en pressemeddelelse.

Så i stedet for at sidde alene, så kan man tilmelde sig KGGOs jul.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Man skal bare gå i Matas i Gråsten eller i Rådhuskiosken og tilmelde sig. Det koster kun 50 kroner”, siger Svend Schütt.

Hvis ikke du har kørelejlighed, så sig det når du tilmelder dig.

”Vi byder på en helt traditionel julemiddag. Det er Det Grønne Køkken, der tilbereder de råvarer, som SuperBrugsen donerer”, siger Svend Schütt, der også lover alle gæster en julegave.

Støt KGGOs jul for alle

Hvis du vil støtte Juleaften for Alle i Gråsten og dermed er med til at sikre alle får en god juleaften, så tager KGGO gerne imod donationer på bankkonto: 5397-0243492 og via MobilPay 6171 4607 – skriv ”Jul” i beskedfeltet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...