KGGO spillede ParaDart i Vejle

13. oktober 2019 Kultur

Fem spillere og et heppekor på tre – alle fra KGGO – satte forleden kursen mod Vejle, hvor der ventede en herlig dag i ParaDartens tegn.

“Hidtil har der været stramme regler for, hvem der kunne spille med til WDDA’s stævner ude i verden. Man skulle til læge for at få udfyldt en attest og opnå et certifikat, som siger, man er udfordret. Det er i sig selv godt nok med stramme regler, men når man opdager, at der er mennesker med et handicap, som ikke kunne komme i betragtning, hjalp det, at der blev skubbet til WDDA. Mennesker med et usynligt handicap har udfordringer nok i sig selv, de behøver ikke yderligere udfordringer. Sådan har det altid været hos KGGO og nu er det så også kommet til København og videre ud i den store verden,.Takket været Palle Petersen og Heinz Dahl fra Vejle, som jeg i den grad er lykkedes med at præge”, siger KGGO-formand Svend Schütt i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Vejle blev der spillet rigtig mange kampe mellem 20 spillere fra Nordjylland, Sjælland, Fyn ogSønderjylland. Der var også spillere med fra Husum og Bayern.

Alle skulle spille en kamp mod alle for at blive delt op i A, B, og C rækken – og herefter fulgte igen en række kampe frem til finalen.

KGGO var med i finalen, hvor det var Kim Christensen fra KGGO der skulle dyste mod Kim Nielsen fra Vejle – og sejren gik til KGGO.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...