KGGO vil gerne nå endnu flere gangbesværede og kørestolsbrugere

10. marts 2016 Gråsten

KGGO i Gråsten rækker længere ud end blot Gråsten og vi vil rigtigt gerne i kontakt med kørestolesbrugere og gangbesværede – men også med mennesker, der nogle i familien eller bekendtskabskredsen, der sidder hjemme næsten altid, fordi det er svært for dem at komme ud.

For bedre at kunne brede kendskabet til KGGO målrettet ud i Sønderborg kommune, så har foreningsformanden lavet et spørgeskema, som meget gerne må udfyldes af dem, der er – eller kender til en – gangbesværet eller kørestolsbruger.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når I alligevel er inde på vores Facebook, så må I gerne “like” den – så deltager I nemlig i lodtrækningen til to billetter til Als Revyens forestilling søndag”, siger Svend Schütt, formand for KGGO.

Find spørgeskemaet HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...