KGGOs Dansepiger har et halvt år at øve i

9. marts 2016 Gråsten
Forrest Pernille Thorsen, fra Katrine Lund Jensen, Lærke Aaskov Nielsen, Celine Nielsen, Sofie Sabrina Koch og Katrine Lorenzen

Forrest Pernille Thorsen,  Bag hende: Fra venstre Katrine Lund Jensen, Lærke Aaskov Nielsen, Celine Nielsen, Sofie Sabrina Koch og Katrine Lorenzen

I begyndelsen af september skal KGGOs Dansepiger folde sig ud under et stort stævne, Med og uden handicap i Gråsten, hvor de skal på gulvet og være blikfang i pauserne under stævnet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Svend Schütt, formand for KGGO, udelukker ikke, at pigerne også kan komme med til stævner andre steder i landet.

“Svend Schütt havde set nogle piger danse ved Gråsten Æblefestival, hvor han fik en snak med Lærke, der så snakkede med mig”, siger Kathrine til SønderborgNYT.

Det førte til, der blev samlet et hold, der optrådte ved KGGOs stævne sidste og – og det var også med til et stævne længere mod nord.

“Nu er der et hold med tre gengangere og tre nye, som træner godt to timer en gang om ugen”, siger Lærke. Lige nu er udfordringen at hver pige tæller takter og passer deres bevægelser ind i dem. Kun når det lykkes, kan det blive flot at se dem optræde.

Kathrine og Lærke er dansepiger for KGGO.

Kathrine og Lærke er dansepiger for KGGO.

“Heldigvis har vi Angela, der kan rette på os og inden længe får vi hjælp til det med at holde takten af Betina Sommerset fra Dance All Over”, sige Kathrine. Det seks mand store hold har den størrelse, som det skal have og pigerne har det rart sammen.

“Det er jo vigtigt, vi bliver ved med at have det sjovt med at danse”, siger de.

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk