Kig inden for i Karikatur og få en helt speciel madoplevelse

20. september 2021 Erhverv

På onsdag klokken 18 åber gourmet-restauranten Karikatur i Borgen og det er med Chris Franklin i køkken og Frederik Frimodt-Larsen i værtsrollen. Og nu kan en og anden sagtens mene, at det kræver lidt mere end lidt mod at åbne endnu en restaurant.

“Vi tør, fordi vi kan give vores gæster en oplevelse, som er noget andet end det, som de får andre steder. Blandt anderleds har vi anderledes drikkevarer til maden”, siger Frederik Frimodt-Larsen til SønderborgNYT.

“Køkkenet er nyt nordisk og vi sanker flere af vores ingredienser i naturen på Als og vores retter komplimenteres med spændende cocktails”, siger Chris Franklin.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lokalet er specielt indrettet og der er dygtige mennesker i køkkenet og i baren.

“I vores retter karikerer vi de kendte retter, så og når de serveres sammen med en lækker cocktail, der er nøje afstemt til maden eller omvendt, så bydes gæsten på et væld af smagoplevelser”, siger Frederik Frimodt-Larsen.

Foreløbig er det planen at holde åbent onsdage mellem 18 og 22, torsdagee, fredage og lørdage fra klokken 12 og frem til 02.

“Om søndagen åber vi også klokken 12 og der har vi smørrebrød til gæsterne”, siger Chris Franklin.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag aften var der fuld gang i både køkken og bar.

“Vi kørte det, som vi kalder en ‘test-middag’ og vi rigtig gode tilbagemeldinger på oplevelsen”, siger Frederik Frimodt-Larsen.

Du kan reservere bord på Dinnerbooking .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Det Danske Kammerkor synger i Christianskirken

19. oktober 2021 Kultur

Det Danske Kammerkor spiller koncert i Christianskirken lørdag den 30. oktober klokken 15:00. På programmet er musik og tekster om efterår og livets forgængelighed. Naturen går til hvile og vi mennesker har så mange muligheder for at få det bedste ud af det hele, inden også vi må overgive os til ‘livets efterår’. Vi er […]

Læs mere...