Kig indenfor i Brøggeriet – og nyd veltilberedt mad

25. april 2019 Erhverv

Henover påsken er Brøggeriet i Sønderborg åbnet med et nyt koncept. De nye ejere, som også står bag Heidi’s Bier Bar, ser et potentiale i cafeen på Rådhustorvet, der giver mulighed for at skabe oplevelser i både dag- og aftentimerne.

På lørdag den 27. april vil der fra kl. 16-18 være åben reception med tapas og vin i selskabslokalet på førstesalen. Jesper Moos, Cecilie Balling samt Henrik Danekilde fra REKOM vil stå klar til at tage imod gæsterne og præsentere det nye koncept.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig vil Jacob Moos fra Wohlenberg Vinhandel fortælle om husets udvalgte vine.

I flere end ti år har der eksisteret mikrobryggeri på adressen, og det gamle bryggeriudstyr står fortsat intakt bagerst i cafeen. Det er ikke planen, at de nye ejere selv skal brygge øl, som navnet Brøggeriet kunne antyde, men i stedet sættes der fokus på et bredt sortiment af høj kvalitet – helt fra velbrygget morgenkaffe til velsmagende cocktails efter arbejdstid, skriver REKOM Group i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har glædet os meget til at overtage Brøggeriet og med det et nyt og spændende café-koncept. Vi har derfor kigget udover Heidi’s og rundt i Sønderborg for at finde det rette personale til Brøggeriet og valget er faldet på Cecilie Balling og Jesper Moos, som vil stå for den daglige drift. De er begge godt kendt i byen og har erfaring inden for servicebranchen. Vi vil i fællesskab bestræbe os på at skabe en masse gode oplevelser i Sønderborg”, siger Henrik Danekilde fra REKOM Group.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brøggeriet by night

På Brøggeriet kan gæster fremover nyde en morgenkaffe i store lænestole, en frokost på lange bænke ved vinduerne eller afslutte en lang arbejdsdag med en velfortjent cocktail foran pejsen. Det er med store smil og en snert af nervøsitet, at de to nye ansvarlige åbner dørene til Brøggeriet.

Vi er specielt spændte på vores nye aftenkoncept, hvor man bl.a. kan nyde lækre cocktails og vores udvalg af gin. Vi vil skabe en afslappet atmosfære, hvor der kan hygges med venner efter middagen, biografen eller inden den helt store bytur. Efter mange år som butikschef i Wagner er jeg kommet til Brøggeriet for at lede driften om aftenen, hvor jeg får lov til at udfolde mine cocktail-egenskaber og kræse om byens gæster”, siger Jesper Moos, der også vil stå for arrangementer i Brøggeriets selskabslokaler på førstesalen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lokalt samarbejde

De nye ejere ønsker at bevare den lokale historie på stedet og oparbejde lokale samarbejder, som kan gavne Sønderborg. Der er blandt andre indgået samarbejde med Wohlenberg, som leverer vin til stedet. Samarbejdet vil omfatte vinsmagninger og på længere sigt en fredagsbar, hvor både gin og nye vine vil være i fokus.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...