Kina-delegation henter grøn inspiration på Als

26. juni 2015 Sundeved

Sønderborg Kommune, ProjectZero og Danfoss sagde fredag formiddag velkommen til viceguvernøren fra provinsen Liaoning. Viceguvernøren besøger Sønderborg med en delegation. Provinsen er på udkig efter inspiration til energieffektivisering.IMG_1536

Liaoning er Kinas nordøstligste region – ofte kaldet ”den gyldne trekant” på grund af sin placering mellem havet, det øvrige Kina og den koreanske halvø. I byen Anshan har Danfoss allerede vist vejen til energieffektiv fjernvarme ved at anvende spildvarme fra byens store stålværk, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Punkt et i delegationens program er, at direktør i ProjectZero, Peter Rathje, om Sønderborgs store energi-omstilling og de indsatser, der er i gang for at nå målet – indsatser, der er prisbelønnet bl.a. på grund af evnen til at involvere så mange borgere, virksomheder og skoler.

 

Efter velkomsten drager de kinesiske gæster på en tur rundt i Sønderborg for at se konkrete eksempler på, hvordan energieffektive bygninger går hånd i hånd med grøn fjernvarme.

Besøget betyder også en tur til Danfoss i Nordborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...