Kinorama inviterer publikum og comedy-talenter til Open Mic

3. november 2020 Kultur

For flere år siden var der med jævne mellemrum ”Open Mic” i Sønderborg, hvor spirende comedytalenter kunne prøve sig selv af i trygge rammer. Det bliver nu genoplivet i Kinorama i Sønderborg, hvor publikum for bare 50 kroner kan nyde en masse gode grin på 1. klasse!

“Det bliver garanteret en sjov og hyggelig aften og det bliver spændende at se hvem der har den selvtillid der skal til, for at stille sig op foran et forventningsfuldt publikum og give den gas med jokes og sjove historier”, siger Kinoramaejer Per Matthiesen, der glæder sig til at prøve det nye koncept af.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første Open Mic bliver den 11. december klokken 20:00.

Open Mic bliver komikkens legeplads hvor nye og håbefulde komikere kan prøve sig selv af foran et publikum. Mindre erfarne komikere eller amatører får chancen for at få et spot på scenen i ca. 10 minutter, skriver Kinorama.

For nogle er det måske første gang i spotlyset, mens det for andre handler om at forfine håndværket og få jokes og timing til at gå op i en højere enhed.

10 personer går på scenen

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil være 10 optrædende ved hver Open Mic.

Etablerede komikere kan også dukke op og teste nyt materiale.

Som publikum ved man derfor aldrig, hvem man kommer til at opleve på scenen.

Til at styre slagets gang er der ved hver Open Mic to værter, der også vil gøre deres til, at det bliver sjovt og underholdende.

Værterne har, udover at binde aftenen sammen, også til opgave at prikke nye upcoming komikere på skulderen, så der altid er forskellige nye talenter på scenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sal 1 i Kinorama

Open Mic foregår i den store sal 1 i Kinorama. Her er både komfort, lys og lyd perfekt til optrædener af denne art. Lige uden for salen vil der være mulighed for at købe drikkevarer som øl, vin og vand så der er med andre ord lagt op til en hyggelig og uformel aften med gode grin.

Aftenen sluttes hver gang af med en afstemning, hvor publikum kårer aftenens sjoveste standupper. Vinderen får en biograftur  med sodavand og popcorn for 6 personer – og så selvfølgelig æren!

Artiklen fortsætter under annoncen

Vil du på scenen?

Har du fået lyst til at afprøve dit comedy talent til Open Mic i Kinorama, så send en mail til event@kinorama.dk – skriv ”Open Mic” i emnefeltet.

I mailen bedes du sende:

Et profilbillede af dig selv

En kort tekst eller en kort video om dig selv. Hvorfor vil du være med. Evt. tidligere erfaring med stand up, lidt om hvem du er og hvad din beskæftigelse er.

Og endelig dine kontaktoplysninger – navn, telefonnummer, mailadresse og bopæl

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...