Kirkens Korshær løste ensomheds-problemer med alternativ varmestue

4. juni 2020 Samfund

Som resten af Danmark, lukkede Kirkens Korshær Varmestuen ned den 12. marts. Men hvor de fleste så småt er begyndt at åbne op, har Kirkens Korshær fundet andre veje, hvor de allerede fra dagen efter nedlukningen smurte madpakker og udleverede dagligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og selvom det dækkede basale behov for mad, så hjalp det desværre ikke på den isolation, som ramte de udsatte hårdt, da deres samlingssted lukkede ned.

Sidst i april åbnede Kirkens Korshær en varmestue i en lidt anden form i lånte lokaler i Vølundsgade og der har man haft varmestue, og det er muligt at overholde alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

I varmestuen er der åbent for, at de mest udsatte af vores brugere igen kan få en portion varm mad, en snak, en madpakke til at tage med og en kop kaffe, skriver Kirkens Korshær i en pressemeddelelse.

Vi holder åbent mandag til fredag kl 10-14, med hjælp fra vores frivillige.

For at gøre lokalerne hyggelige, har Martin Michael Jacobsen, Erik Pyrhus og Berthel Østergaard lånt os nogle af deres malerier, så vi kan lave en lille kunstudstilling.

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...