Kirkens Korshærs varmestue lukker hvis der ikke kommer penge

17. februar 2021 Samfund

Kirkens Korshær mister indtægter, fordi genbrugsbutikkerne er lukket og lokalt mærker de også de svigtende indtægter og har henvendt tidligere henvendt sig til Sønderborg Kommune og bedt om akut hjælp, så de fortsat kan holde åbent i varmestuen.

Vi er taknemmelige for, at Sønderborg Kommune hurtigt kom os til undsætning med tilskud til løn, skriver Kirkens Korshær i en pressemeddelelse.

Det betyder alverden for vores brugere, at vi ikke skal hjemsende medarbejdere og lukke varmestuen her og nu.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Kirkens Korshær i Sønderborg har vi dog flere udgifter til for eksempel kaffe, mad, el, vand og varme, end tilskuddet fra Sønderborg Kommune alene kan dække. Desuden kan de manglende indtægter fra genbrugsbutikkerne tvinge Kirkens Korshær til at kigge på, hvilke lokale varmestuer, der kan blive nødvendige at lukke.

Send penge – eller vi lukker

Kirkens Korshærs Varmestue i Sønderborg er i farezonen. Det ville være katastrofalt for vores brugere og hjemløse og for lokalsamfundet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi kalder derfor på alle lokale kræfter til at bære med. Privatpersoner, kirker, banker, virksomheder, loger – der er brug for alle, så vi sammen finder løsninger til, at Kirkens Korshærs varmestue i Sønderborg fortsat findes.

Store såvel som små donationer gør en forskel og viser, at vi står sammen om at insistere på, at der også hos os skal være en varmestue, hvor de allermest udsatte kan få et måltid mad, en kop kaffe og en snak.

Et sted, de kan føle sig som en del af et fællesskab i stedet for alene.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...