Kirkeordfører Carl Holst betaler kørepenge tilbage

31. oktober 2015 Politik

Venstres kirkeordfører Carl Holst  – tidligere minister og tidligere regionsrådsformand – har uberettiget fået betalt kørsel til Venstremøder af Region Syddanmark. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Kirkeordfører Carl Holst sender 2500 kroner retur til Ragion Syddanmark.

Kirkeordfører Carl Holst sender 2500 kroner retur til Ragion Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Møderne fandt sted i februar, mens han stadig var regionsrådsformand. Carl Holst holdt oplæg hos Venstre i Vester Nebel og Vejrup-Gørding, og han deltog i Venstres generalforsamling i Hvidding.

I alt drejer det sig om et beløb på cirka 2500 kroner.

Region Syddanmark oplyser, at der efter aftale med Carl Holst er sendt en faktura på beløbet.

Carl Holst erkender, at han ikke havde ret til kørselsgodtgørelse og vil betale pengene tilbage.

“Regionen har gjort mig opmærksom på, at der var betalt for nogle ture, som jeg ikke var på i min egenskab som regionsrådsformand. Jeg havde jo flere kasketter på. Men rene partimøder skal jeg selvfølgelig ikke have penge for, og derfor har jeg sagt til regionsdirektør Jane Kraglund, at jeg beklager og betaler pengene tilbage”, siger Carl Holst til avisen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...