Kiropraktorerne fejrer ny partner og to jubilæer med en reception

23. marts 2022 Erhverv

Fredag den 1. april er der reception mellem klokken 15 og 17 hos Kiropraktorerne på Kongevej i Sønderborg og det er der ikke bare én, men tre gode grunde til. Den ene er, at Lone Kousgaard Jørgensen har været i kompagniskab i ti år. Den anden er, at Sanne Dam Søndergaard er trådt ind i ejergruppen og nu kan kalde sig partner. Sidst – men ikke mindre vigtigt – så er det i år 20 år siden Lone Kousgaard Jørgensen begyndte som kiropraktor.

Sanne Dam Søndergaard har været hos Kiropraktorerne i otte år.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men nu, hvor jeg er blevet partner, så får jeg større indflydelse på udviklingen og hvad der ellers skal ske”, siger hun og tilføjer, at Kiropraktorerne er en klinik i vækst.

I Kiropraktorerne er der ottte kiropraktorer, tre fysioterapeuter og to massører ansat – og med fem sekretærer og en servicemedarbejder, så er der i alt 19 medarbejdere, som gør deres sted, at klinikken er et dejligt sted at komme.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...