Kiropraktorerne på Kongevej fik masser af gæster

1. april 2022 Erhverv
Sanne Søndergaard holdt takketale
Sanne Søndergaard holdt takketale

Der var ikke blot én, men hele tre anledninger til, at Kiropraktorerne på Kongevej holdte reception i dag. Et jubilæum, en mærkedag og et udvidet partnerskab blev fejret med vin, bobler og canapeer for de mange gæster, der lagde vejen forbi i dagens anledning.

I dag fejrede Kiropraktorklinikken, at Sanne Dam Søndergaard er trådt ind i medejergruppen, der i forvejen bestod af Søren Jean Larsen og Lone Kousgaard Jørgensen. Deres kompagniskab har 10 år på bagen i år, og derudover kan Lone Jørgensen tillægge sit 20-års jubilæum i klinikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye medejer, Sanne Søndergaard, var meget beæret over den store opbakning, hun har fået fra familie, venner og kolleger i forbindelse med det nye ansvar, der ligger foran hende. Efter otte års ansættelse som kiropraktor på Kongevej, er det et stort skridt at gå fra at være kollega til chef.

“Jeg er meget stolt over, at jeg må komme på holdet som medejer, og jeg håber at jeg kan leve op til de forventninger, der ligger i opgaven. Jeg er rigtig glad for, at den tillid ejerne har vist mig, og det glæder mig, at vi kan arbejde sammen som et trekløver”, sagde Sanne Søndergaard i sin takketale til de mange fremmødte, der var kommet for at fejre både hende, Søren Jean Larsen og Lone Kousgaard Jørgensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...