Kirppu fejrer fødselsdag – de gi’r fadøl og sodavand til gæsterne

30. januar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

På lørdag vil flag pryde indgangen til Kirppu i Center Øst, når butikken åbner dørene kl. 10 til en festlig fødselsdag for hele familien. Her vil der blive serveret gratis fadøl og sodavand til alle gæsterne, og butikkens maskot, Loppen Louie, kommer med højt humør og deler krammere og slikkepinde ud til børnene.

Der vil desuden være et særligt standleje-tilbud, som kan bookes eksklusivt i fødselsdagsdagene d. 3.-5. februar.

Mere end bare en fødselsdag

Freja Chmiel er butikschef og det er første gang, at hun er med til at fejre fødselsdag i butikken. Hun glæder sig til at opleve den store dag:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har hørt så meget godt om fødselsdagene i de andre Kirppu-butikker, og hvordan dagen er meget mere end en fødselsdag. Det handler nemlig også om mødet mellem os og de potentielt nye kunder, som er nysgerrige efter, hvad Kirppu er for noget. Og så er det en dag, hvor mange af vores faste standlejere kommer forbi, og vi mærker det stærke bånd, som er blevet skabt imellem os. Jeg glæder mig helt vildt meget til at opleve stemningen og se alle velkendte og nye ansigter”, siger hun i en pressemeddelelse.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...