KL: God grund til optimisme i folkeskolen

24. december 2015 Sundeved Skrevet af: Ole Kæhler

Bevægelse og motion er blevet en større del af undervisningen. Lærerne arbejder i højere grad i teams og underviser efter fælles mål. Pædagogerne spiller en vigtig rolle på skolerne i arbejdet med bl.a. trivsel og understøttende skoleundervisning. Og eleverne møder i stigende grad en undervisning, som også foregår i samarbejde med de lokale foreninger og arbejdspladser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det viser nogle af resultaterne i en ny spørgeskemaundersøgelse, som KL har foretaget blandt landets 98 kommunale skoleforvaltninger for at tage temperaturen på kommunernes og skolernes arbejde med omstilling til en ny folkeskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undersøgelsen, som netop er gennemført for fjerde gang siden reformens start, viser desuden, at der er sket en markant fremgang i antallet af kommuner, der svarer, at de er i god eller nogenlunde god udvikling på reformens kerneelementer sammenlignet med i foråret 2015.

Læs hele artiklen og hent undersøgelsen på HER

25. april 2024 112, Sønderborg

Brand i grillbaren Hos Jesper

25. april 2024 112

Onsdag aften ved 23-tiden var der brand i grillbaren Hos Jesper tæt ved Rutebilstationen. “Der var nogle unge gutter, som havde ringet til mig og sagt, at det røg fra grillbaren, så jeg skyndte mig herhen”, siger Jesper Sørensen til SønderborgNYT. Da han åbnede døren væltede røgen ud og han skyndte sig at lukke igen […]

Læs mere...