KL: God grund til optimisme i folkeskolen

24. december 2015 Sundeved

Bevægelse og motion er blevet en større del af undervisningen. Lærerne arbejder i højere grad i teams og underviser efter fælles mål. Pædagogerne spiller en vigtig rolle på skolerne i arbejdet med bl.a. trivsel og understøttende skoleundervisning. Og eleverne møder i stigende grad en undervisning, som også foregår i samarbejde med de lokale foreninger og arbejdspladser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det viser nogle af resultaterne i en ny spørgeskemaundersøgelse, som KL har foretaget blandt landets 98 kommunale skoleforvaltninger for at tage temperaturen på kommunernes og skolernes arbejde med omstilling til en ny folkeskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undersøgelsen, som netop er gennemført for fjerde gang siden reformens start, viser desuden, at der er sket en markant fremgang i antallet af kommuner, der svarer, at de er i god eller nogenlunde god udvikling på reformens kerneelementer sammenlignet med i foråret 2015.

Læs hele artiklen og hent undersøgelsen på HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...