KL tilfredse med udsættelse af konflikten

29. marts 2018 Erhverv

“Vi er meget tilfredse med, at forligsmanden har besluttet at udsætte konflikten. Det må være realistisk, at vi nu – med lidt ekstra tid til rådighed – kan få enderne til at nå sammen. Jeg kan i hvert fald garantere for, at vi i KL vil gøre alt, hvad vi kan for at indgå et forlig.”

Sådan lyder meldingen i en pressemeddelelse fra KL’s topforhandler, formand for Løn- og Personaleudvalget i KL Michael Ziegler, efter forligsmandens beslutning om at udsætte de varslede konflikter med to uger.

Tidligst konflikt den 22. april

En eventuel konflikt kan efter forligsmandens udsættelse nu tidligst starte på femtedagen efter de to ugers udsættelse. Det vil sige strejke søndag den 22. april og lockout lørdag den 28. april.

Med mindre forligsmanden inden da meddeler, at hun har opgivet at nå et resultat.

Så kan konflikte begynde på femtedagen efter den beslutning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...