Klasser fra Broager Skole vandt trafikkonkurrence

20. november 2017 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

Eleverne i Broager Skoles 0.B og 0.C har været både dygtige og heldige. De har nemlig vundet en konkurrence i den landsdækkende kampagne “Børn på vej”, som kommunerne i Danmark, Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden står bag.

Formålet med kampagnen var at gøre alle børn trafiksikre. I samme anledning fik alle elever i kommunens 0. klasser udleveret “Min Trafikbog” med opgaver om sikker trafik. Opgaverne har børnene løst i samarbejde med deres forældre. Og efterfølgende har lærerne i 0. klasserne sørget for at sende klassens rigtige svar ind til den landsdækkende konkurrence “Børn på vej”, som kommunerne i Danmark, Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden står bag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune har nu trukket de to vinderklasser – som altså begge kom fra Broager Skole.

”Trafiksikkerhed ikke mindst for børn er så vigtigt, og derfor glæder det os, at så mange børn har deltaget i konkurrencen, og at forældrene har bakket op ved at hjælpe med at løse trafik-opgaverne. “Børn på vej”-konkurrencen er med til at minde forældre om, hvor vigtigt det er at lære børnene at passe på sig selv i trafikken”, siger teknik- og miljøudvalgsormand Frode Sørensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...