Kleinschmidt: Velkommen i Kultur- og Erhvervsudvalget, Prokopek

17. september 2013 Politik

Erhvervs- og Kulturudvalgsformand Stephan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti, skriver:

I en avis revser Tommy Prokopek kultur- og erhvervsudvalget (og formanden) for kun at fokusere på kulturen på bekostning af erhvervsinitiativer. Man skulle ikke tro, at Tommy Prokopek i snart fire år rent faktisk har været en del af selvsamme udvalg. For så havde han naturligvis været klar over, at kultur og erhverv ikke er modpoler, men derimod hænger tæt sammen og understøtter hinanden. Kulturhovedstadssatsningen handlede langt fra kun om kulturprojekter, men i ligeså høj grad om at tiltrække investeringer, fremme erhvervslivet og sikre lokale arbejdspladser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stephan Kleinschmidt byder Tommy Prokopek velkommen som aktiv i udvalget.

Stephan Kleinschmidt byder Tommy Prokopek velkommen som aktiv i udvalget.

Jeg ville desuden ønske at Tommy Prokopek havde gjort sig den umage at læse hele den erhvervsklimaanalyse, han i sit læserbrev henviser til. For når man dykker ned i analysen, så viser det sig at et af de områder, hvor Sønderborg klarer sig allerdårligst er i forhold til skatter og afgifter. Og netop på det område valgte Socialdemokraterne sidste år sammen med SF og de to løsgængere at hæve dækningsafgiften, og dermed øge presset på de virksomheder, der i forvejen er hårdt belastet af den økonomiske krise.

Artiklen fortsætter under annoncen

I forhold til de konkrete erhvervsinitiativer som Tommy Prokopek efterspørger, så kan jeg informere om, at udvalget allerede onsdag mødes for at drøfte erhvervsklimaet. Her er ideer velkomne og alle udvalgsmedlemmer må fremlægge visioner om erhvervsindsatsen. Det kræver dog en aktiv indsats fra det enkelte medlem. Derfor synes jeg, det er rigtig positivt, at Tommy Prokopek nu melder sig på banen. Og jeg ser frem til at høre alle de erhvervsfremmeinitiativer, som han har siddet og gemt på de seneste fire år.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...