Klima-ekspert Jesper Theilgaard i debat med EP-kandidater i Sønderborg

15. maj 2019 Samfund

Tidligere meteorolog ved DMI, Jesper Theilgaard, er nok Danmarks mest kendte klima-ekspert, og mandag klokken 19.00-21.30 kan sønderborgenserne møde ham i Multikulturhuset i Sønderborg, hvor han vil fortælle om de mange udfordringer, der er med klimaet på verdensplan.

Efterfølgende vil Jesper Theilgaard diskutere udfordringerne med medlem af Europa-parlamentet Christel Schaldemose fra Socialdemokratiet og kandidat til EP-valget Asger Christensen, Venstre.

Efter oplæg fra Jesper Theilgaard og de to politikere bliver der lejlighed til at stille spørgsmål til panelet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er en stærkt stigende interesse for klimaproblemerne, og specielt de unge er gået på barrikaderne for at kræve handling nu. Valget til Europa-Parlamentet den 26. maj handler blandt andet om fremtiden for vores klima.

Klima-mødet er arrangeret af Socialdemokratiet i Sønderborg-kredsen.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 112, Gråsten

Bilist uden kørekort sigtet for narkokørsel

28. juli 2021 112

Natten til onsdag blev en 36-årig mand fra Aabenraa-området sigtet og anholdt for at køre narkopåvirket i bil. “Han blev standset af en politipatrulje på Sejersvej ved Rinkenæs og en narkotest viste, at han var på stoffer”, siger Chri Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Bilisten havde heller ikke et kørekort. “Og derfor er han […]

Læs mere...