Klima-ekspert Jesper Theilgaard i debat med EP-kandidater i Sønderborg

15. maj 2019 Samfund

Tidligere meteorolog ved DMI, Jesper Theilgaard, er nok Danmarks mest kendte klima-ekspert, og mandag klokken 19.00-21.30 kan sønderborgenserne møde ham i Multikulturhuset i Sønderborg, hvor han vil fortælle om de mange udfordringer, der er med klimaet på verdensplan.

Efterfølgende vil Jesper Theilgaard diskutere udfordringerne med medlem af Europa-parlamentet Christel Schaldemose fra Socialdemokratiet og kandidat til EP-valget Asger Christensen, Venstre.

Efter oplæg fra Jesper Theilgaard og de to politikere bliver der lejlighed til at stille spørgsmål til panelet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er en stærkt stigende interesse for klimaproblemerne, og specielt de unge er gået på barrikaderne for at kræve handling nu. Valget til Europa-Parlamentet den 26. maj handler blandt andet om fremtiden for vores klima.

Klima-mødet er arrangeret af Socialdemokratiet i Sønderborg-kredsen.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...