Klimadebat på fyraftensmøde med klimaekspert Jesper Theilgaard og politikere

25. marts 2022 Politik
Klimaordfører Anne Paulin fra Socialdemokrati
Klimaordfører Anne Paulin fra Socialdemokrati

Ifølge FNs Klimapanels seneste rapport i februar vil klimaforandringerne ramme os hurtigere og hårdere, end hidtil antaget. Kan vi nå at reagere kraftigt nok i Danmark og Europa, så vi undgår de værste konsekvenser.

Regeringens klimaordfører Anne Paulin og medlem af Europa-parlamentet Christel Schaldemose debatterer klimaet med klima-ekspert Jesper Theilgaard, kendt fra DR Vejret, i MultiKulturhuset ved et fyraftensmøde fredag den 8. april klokken 16-19, skriver arrangøren, Socialdemokratiet i Sønderborg-kredsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I alle lande diskuterer man, hvilke metoder, der skal tages i brug for at tæmme temperaturstigningen. Samtidig betyder Ruslands invasion af Ukraine oprustning i hele verden. Hvilken indvirkning vil det få på klima-indsatsen.

Der er spørgsmål nok at tage fat på for klima-eksperten og de to politikere, så arrangementet bliver helt sikkert ikke kedeligt. Og der bliver selvfølgelig lejlighed til at stille spørgsmål fra tilhørerpladserne.

Alle i Syddanmark med interesse for klimaet er velkomne til arrangementet. Entreen er 25 kroner inkl. sandwich og kaffe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beløbet kan indbetales via MobilePay til 31 42 43 69

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...