Klubben Broager Bueskytter fejrer 40 års jubilæum

25. maj 2022 Kultur

Den 11. juni fejrer Broager Bueskytter at det i år er 40 år siden klubben blev grundlagt – og det gøres ved at invitere medlemmer – og børn må gerne tage forældre med – og så bydes der på lækker mad.

“Hvis vejret er til det, så kan der skydes udenfor klubhuset her på Håndværkervej i Broager”, siger formand Leif Jensen til SønderborgNYT og tilføjer, at klubben er ret kendt i bueskydningskredse, fordi den har leveret flere af landets bedste bueskytter.

“Men vi er gået fra at være eliteklub til at være en klub for alle og vi lægger meget stor vægt på, at især børn skal have det både sjovt og hyggeligt med at være her og skyde pile afsted mod skiverne”, siger formanden. Han fortæller, der er flere af klubbens børn, som bruger bueskydningen for at øve i at koncentrere sig og det gavner dem i skolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På tirsdage har vi mest hyggeskydning, mens torsdag er mere seriøs. Fælles for de to dage er, at reglerne skal overholdes, så der ikke sker ulykker. Den vigtigste er, at der ikke er andre end de skytter, som skal sende pile afsted i ‘skydeområdet’. Når nye medlemmer har været her i en tid, så får de nøgle til klublokalerne og kan træne, når de har lyst”.

I klubben er der 30-35 medlemmer og klubben er medlem i både Bueskydning Danmark og DGI.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Kultur, Nordborg

MC Als Heimerz har åbent hus den 9. juli

30. juni 2022 Kultur

Den 9. juli – mellem klokken 13 og 17 – er der åbent hus hos MC Als Heimerz, som står klar med kaffe, kage og ringriderpølser til en billig penge. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. “Endelig er det muligt at inviterer andre på besøg og vi glæder os til at få en snak med […]

Læs mere...