KM’s Shawarma: Ingen garanti for hjælpepakke til os – så vi åbner for take away

17. april 2020 Erhverv

Siden Corona-lukningen har Omar Kerdi fra MK’s Shawarma i Store Rådhusgade brugt rigtigt meget tid på at nærstudere regeringens hjælpepakker. Og det viser sig, der ikke er støttemuligheder til alle virksomheder.

“Som jeg ser det, så er der ingen hjælp at hente for nystartede forretninger”, siger Omar Kerdi fra MK’s Shawarma og tilføjer at det var vigtigt for ham at følge anbefalinger og påbud, men at der også er brug for en indtægt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og derfor kan du fra i dag, fredag, bestille shawarma hos MK’s Shawarma i Store Rådhusgade i Sønderborg – og du kan enten hente selv eller få maden bragt til døren.

“Vi bestemte os for at åbne for take away og udbringning, så vi kan gøre sønderborgenserne glade med noget anderledes”, siger bestyrer Omar Kerdi til SønderborgNYT.

MK’s Shawarma åbnede i december og kom ganske godt fra start.

“Vi havde først brugt masser af tid og penge på lokalet, som vi forandrede nærmest fra skrot til slot”, siger Omar Kerdi.

“Og heldigvis tog sønderborgenserne godt imod vores shawarma, som jo er noget nyt her i byen. Det gik faktisk rigtigt godt, indtil vi blev bedt om at lukke på grund af Coronaen”, siger Omar Kerdi.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk