Knæk Cancer-stævne i Gråsten Rideklub

23. oktober 2021 Sport

Lørdag var der hele 76 ryttere til start i Gråsten Rideklubs Knæk Cancer-stævne, hvor hele overskuddet bliver sendt videre til Knæk Cancer.

“Og når vi holder et Knæk Cancer-stævne, så er det for fordi, det føles naturligt for os, Jeg har selv været ramt af kræft og lige nu er der to andre fra klubben, der kæmper”, siger Randi Christensen, som er med til at arrangere.

“Vi har også en online-auktion kørende og det bliver spændende at se, hvad den har givet. Der er nogle stykker som har bagt kager og solgt dem. Der er en pige, som har lavet ‘Lykkeengle’ og hun har skaffet hele 3.000 kroner”, siger Randi Christensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortæller videre, at alle råvarerne til rideklubbens café er doneret og alt overskuddet derfra også går til indsamlingen og det samme gør rytternes startgebyr, som er på 100 kroner.

“Og så hjælper en masse frivillige. Og ryttere, butikker og virksomheder har doneret en masse forskelligt, som vi kunne sælge på vores auktion. De eneste, som vi betaler, det er stævnedommerne, som er kommet kørende hertil”.

Du kan SE BILLEDER HER .

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...