Knap 400 til reception hos Fysio Performance 360

3. oktober 2021 Erhverv

Søndag havde Fysio Performance 360 slået dørene op, så enhver der havde lyst, kunne kigge indenfor og se, hvilke behandlinger og hvilke velværetilbud, der er på hylderne. Og det tilbud var der knap 400 mennesker, der tog imod og de fik en fornøjelig time eller måske to.

“Til børnene var der hoppeborg, sodavand og slushice og derudover havde vi besøg af Jesper og hans pølsevogn”, siger fysioterapeut Martin Prokopek, der sammen med fysioterapeuterne Jesper Jauert og Sanne Menzer – klar til at tage imod mennesker, som har brug for behandlinger, vil opleve mere velvære eller recovery.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fysio Performance 360 er det eneste sted på Sydals, hvor der tilbydes fysioterapi. Der er, ifølge Martin Prokopek, to steder på Nordals og 8-9 stykker i Sønderborg.

“Her hos os giver vi os god tid til de mennesker, som kommer for at få behandlinger og så har vi teknologi, som kan mere end vi kan med vores hænder, hvilket betyder, at der er brug for færre behandlinger”, siger Martin Prokopek til SønderborgNYT. For idrætsfolk betyder det, at de kommer hurtige i gang efter deres småskader.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover individuelle forløb, så vil Fysio Performance 360 også tilbyde holdtræning, hvor der højst er otte på et hold.

“Når der ikke er flere end otte, så kan vi hjælpe dem alle til at opnå gode resultater”.

I en verden hvor tid er penge, så kan det virke lidt pudsigt, når Martin Prokopek siger, at han og de to øvrige i klinikken giver sig tid.

“Prisen for en behandling er lidt højere end andre steder, men til gengæld skal der ikke så mange behandlinger til og derfor er det i sidste ende billigere for vores klienter”, siger Martin Prokopek, som blev selvstændig for bedre at kunne hjælpe andre til at få det bedre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...