Knap 650.000 støttekroner til lokale projekter

26. december 2021 Erhverv

Til den sidste ansøgningsrunde i 2021 modtog bestyrelsen for LAG Sønderborg-Aabenraa givet penge til ansøgninger, som alle lå indenfor de rammer, som foreningen støtter. Alle spændende projekter, som hver især har betydning for turismeerhvervet i Sønderborg Kommune.

SeaSide Camping ApS arbejder på at udvikle tidligere Møllers Camping på Sydals til Tiny SeaSide, der vil tilbyde højere kvalitativ camping i form af udlejning kvalitative overnatningsmuligheder, eksempelvis mobile tiny huse. I den sammenhæng arbejder de på at opgradere hovedhuset med kvalitativt opholdsrum, indkøbsmuligheder, og sanitærforhold.

Med dette projekt går de i gang med opgradering af service på camping pladsen ved etablering af vand og kanalisering på camping enheder, skriver LAG Sønderborg-Aabenraa i en pressemeddelelse.

Projektet er indstillet til at modtage 251.187 kr. i tilskud.

Rønhave Event har til formål at kunne servicere med de nødvendige materialer til Rønhave og andre aktører, så der kan lves arrangementer af forskellig slags. Det kan være events, mindre fødevarearrangement på Rønhave og meget mere. Med projektet indkøber Rønhave Event toiletfaciliteter til at kunne komme i gang med disse aktiviteter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Senere vil der blive investeret i andre faciliteter til aktiviteterne. Målgruppen for projektet er besøgende på Rønhave samt deltagere i events både på Rønhave og andre steder. Det forventes at projektet vil skabe flere arbejdspladser hos Rønhave Bed & Breakfast, Rønhaveslagteren og de virksomheder, som ønsker at deltage i diverse events og på sigt også i Rønhave Event.

Projektet er indstillet til at modtage 262.329 kr. i tilskud.

Marina Minde P/S vil med projektet etablere en ny solid legeplads, som giver glæder i mange år, både for de sejlende, kørende og gående gæster der hvert år er på besøg ved Marina Minde. Legepladsen skal rumme elementer, der kan bruges af alle, og visuelt tiltrække, uden at det bliver en bylegeplads. Derfor opbygges legepladsen i robinietræ, olieret, og det vil have en høj grad af et maritimt udtryk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Projektet er indstillet til at modtage 134.800 kr. i tilskud.

LAG Sønderborg-Aabenraa har næsten 3,2 millioner kroner til rådighed til projekter i landdistrikterne i begge kommuner. Penge, som skal bruges til projekter, som skal indstilles senest ultimo juni 2022.

Formanden for LAG Sønderborg-Aabenraa siger:

”Vi opfordrer alle til allerede nu at tage kontakt til vores koordinator, hvis de har en idé til et projekt, som de vil søge tilskud til, således at hun kan vejlede i forhold til muligheden for at søge tilskud”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har allerede planlagt de to ansøgningsfrister i starten af 2022. Den førstes bliver den 21. februar 2022 og den anden den 23. maj 2022. Du skal dog vide, at du altid kan indsende din ansøgning, så du kan komme i gang for egen risiko og regning, hvis du ønsker det.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...