Knøs’ Gård: Debatmøde om Udkantsmyten

21. marts 2017 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Det er lykkedes Socialdemokratiet i Høruphav at få fat i to særdeles fremtrædende eksperter, som arbejder med mulighederne for at skabe et Danmark i balance!

MF og forfatter Kaare Dybvad, som har skrevet ”Udkantsmyten”, lægger op til debat sammen med næstformand i ”Danmark på Vippen”, direktør i Jøp, Ove & Myrthu Vest, Kim Ruberg og borgmester Erik Lauritzen, Sønderborg. Mødet finder sted i salen på Knøs’ Gård ved biblioteket i Høruphav onsdag kl. 19-22.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udkantsmyten tager et opgør med myten om, at fremtiden tilhører de større byer, mens resten af landet er fortabt. I virkeligheden er provinsen økonomisk stærk, den lykkes bedre med uddannelse og integration, og afleverer hvert år milliarder til de store byer i form af tilskud til statslige arbejdspladser, uddannelse og transport, skriver Socialdemokratiet i en pressemeddelelse.

Men spørgsmålet er ikke længere, om Danmark vil knække over geografisk. Spørgsmålet er, hvornår det vil ske – og hvad vi kan gøre politisk for at vende udviklingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er alle dybt afhængige af provinsen, hvis vi skal bevare et stærkt velfærdssamfund. Derfor skal vi slå bak på de reformer, der har skabt en historisk voldsom centralisering af vores land de seneste 10 år. På tværs af politiske skel er der brug for at finde løsninger, som styrker udviklingen i provinsen.

Der er behov for et opgør med Udkantsmyten.

Og det er netop et sådant opgør indlederne vil lægge op til på denne debataften, hvor alle er velkomne – uanset politisk ståsted.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er behov for tværpolitisk samarbejde for at løse problemet.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...