Knud Romer: Vi behandler børn som en ressource

21. marts 2019 Samfund

Biblioteket i Sønderborg har inviteret forfatter og debattør Knud Romer, der om nogen er kendt for sine meningers mod. ”Kort over Paradis” er nominerede til Læsernes bogpris 2019.

Han kommer på onsdag klokken 19.

”Kort over Paradis” udkom i efteråret 2018 – romanen har medfødt debat. Er desillusion et moderne vilkår? Lader vi børn være børn?

Med energisk fortælleglæde beretter Knud Romer om skrive-processen bag den nye roman.

Han tager os med ind i det totale illusionsbrud fra barndomslandet på Falster op gennem 70’ernes røde universitet, de kolde ’80ere og ’90ernes glittede reklameverden med hurtige penge og kokain i overflod.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med udgangspunkt i egen barndom holder forfatteren et spejl op foran barndomslandet i dagens Danmark og forholder os det faktum, at vi i dagens Danmark behandler børn som ressource.

Vi giver dem ikke rum til at udvikle sig som mennesker.

Det koster 80 kroner at deltage – billetten finder du HER eller ved at henvende dig på et af bibliotekerne.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. marts 2023 112, Gråsten

Politiet efterforsker mulig voldtægt i Gråsten

21. marts 2023 112

Politiet modtog lørdag aften en anmeldelse om en mulig voldtægt begået i Gråsten og de har i den forbindelse været på stedet og iværksat en efterforskning for at undersøge, om der er foregået et strafbart forhold. Det skriver politiet i en mail til SønderborgNYT. Politiet har endnu ikke afsluttet efterforskningen og har derfor på nuværende […]

Læs mere...