Knud Romer: Vi behandler børn som en ressource

21. marts 2019 Samfund

Biblioteket i Sønderborg har inviteret forfatter og debattør Knud Romer, der om nogen er kendt for sine meningers mod. ”Kort over Paradis” er nominerede til Læsernes bogpris 2019.

Han kommer på onsdag klokken 19.

”Kort over Paradis” udkom i efteråret 2018 – romanen har medfødt debat. Er desillusion et moderne vilkår? Lader vi børn være børn?

Med energisk fortælleglæde beretter Knud Romer om skrive-processen bag den nye roman.

Han tager os med ind i det totale illusionsbrud fra barndomslandet på Falster op gennem 70’ernes røde universitet, de kolde ’80ere og ’90ernes glittede reklameverden med hurtige penge og kokain i overflod.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med udgangspunkt i egen barndom holder forfatteren et spejl op foran barndomslandet i dagens Danmark og forholder os det faktum, at vi i dagens Danmark behandler børn som ressource.

Vi giver dem ikke rum til at udvikle sig som mennesker.

Det koster 80 kroner at deltage – billetten finder du HER eller ved at henvende dig på et af bibliotekerne.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...