Køb billet og oplev Kasper Buch i Æ’ Værksted

13. november 2020 Kultur

Den 4. december klokken 19:30 besøger sanger og sangskriver Kasper Buch Æ’ Værksted i Augustenborg og du kan lægge ører til hans musik, hvis du er hurtig og køber dig en billet.

“Vi må lukke 35 gæster indenfor og det bliver de 35, som er hurtigst til at sikre sig en billet”, siger Søren Thomsen fra Æ Værksted.

Kasper Buch er vokset op i Tønder, hvor  Tønder Festival har haft stor indflydelse på hans musik og med lidt over 100 koncerter fordelt i hele landet, så er han ved at have slået sit navn fast.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Koncertgæsterne er velkomne til at tage drikkevarer med. I Æ’ Værksted er der nemlig ikke noget salg”, siger Søren Thomsen til SønderborgNYT. Han kommer i tanke om, at koncerten den 4. december ikke bliver den eneste gang, hvor Kasper Buch besøger Augustenborg.

“Til marts får vi besøg af Kasper Buch igen og dér har han sit band med”.

Billetten til den 4. december finder du på Place2Book.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Sport, Gråsten

Knæk Cancer-stævne i Gråsten Rideklub

23. oktober 2021 Sport

Lørdag var der hele 76 ryttere til start i Gråsten Rideklubs Knæk Cancer-stævne, hvor hele overskuddet bliver sendt videre til Knæk Cancer. “Og når vi holder et Knæk Cancer-stævne, så er det for fordi, det føles naturligt for os, Jeg har selv været ramt af kræft og lige nu er der to andre fra klubben, […]

Læs mere...