Køb billet til Impact the Future-konference i Alsion

11. september 2020 Erhverv

Impact the Future er en ny årlig international konference, der skal samle både virksomheder, organisationer og enkeltpersoner for at dele viden, udtænke innovative løsninger og sætte ekstra skub til en fremtid, der lever op til FN’s verdensmål.

Konferencen holdes første gang den 11. november i Alsion koncertsal med et forventet publikumsantal på 500 gæster og med temaet “Grøn Inkluderende Genstart”.

På konferencedagen vil årets tema blive opdelt i tre underemner, for at konkretisere, hvilke områder Impact The Future vil berører på konferencedagen. De tre temaer er bæredygtige byer, mennesker og virksomheder. Tre områder som er afgørende for, om vi når i mål med FN’s 17 verdensmål.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vores fundament er mere svækket end vi havde regnet med. En sundhedskrise er blevet til en økonomisk krise og nu skal vi så starte op igen. Denne gang er vi nødt til at have klimaet og miljøet 100 procent med og vi kan kun gøre det hvis vi arbejder sammen på tværs af industrier, sektorer og landegrænser”, siger Sissel Hansen, medstifter af Impact The Future, i en pressemeddelelse.

Line up

Ligesom Andrew Keen, entreprenør og forfatter og Natasha Friis Saxberg, vil UN’s tidligere fungerende generalsekretær, Michael Møller og medstifter af Corti, Lars Maaløe tale til konferencen.

Artiklen fortsætter under annoncen

En anden taler bliver Helle Søholt, koncernchef hos Gehl, en prisvindende arkitektvirksomhed der er kendt for deres bidrag til at skabe byer, der er designet bæredygtighed og efter mennesket.

Christian Felber  bidrager også  til en begivenhedsrig dag. Christian Felber er bestsellerforfatter og initiativtageren til ‘The Economy for the Common Good’.

Billetsalg

De 500 billetter til dette års Impact The Future konference er sat til salg på Impacht the Futures hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...