Køb dine julegaver i de lokale butikker – så vinder du måske gaver for over 40.000 kroner

29. november 2022 Erhverv

Der er lagt op til en ekstra stor julegave under juletræet i år, hvis du handler i 39 butikker som alle er med i den lokale handelsstandsforening Vores Sønderborg. Der trækkes nemlig lod om den helt store julegave til en værdi af flere end 40.000 kroner, blandt kunder der køber ind i de lokale butikker fra og med i dag, den 29. november til og med den 19. december.

”Det er vigtigt for vores lokale butikker, at årets julegaveindkøb sker hos dem og ikke på nettet og derfor vil vi med denne julekonkurrence anspore alle til at shoppe lokalt op til julen”, siger citychef Axel Nielsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man deltager i konkurrencen ved at handle i de lokale butikker og hvert sted der handles, får man en kupon – og jo mere der shoppes – jo flere kuponer og dermed større chance for at vinde den helt store gevinst, som er gaver for flere end 40.000 kroner.

”Den heldige vinder, som trækkes den 20. december, skal på besøg i 39 butikker sammen med julemanden og de første 1.000 kroner der handles for i hver butik, er en gave til vinderen”, siger Axel Nielsen og tilføjer, at der bare skal handles løs i de lokale butikker fra i dag, for så er chancen for at vinde endnu større, når hver kupon tæller som ét lod.

Artiklen fortsætter under annoncen

Julehandlen er allerede godt i gang og citychefen glæder sig over, at der allerede handles godt ind i de lokale butikker.

”Forleden havde vi Black Friday og der var virkelig godt gang i handlen og de første meldinger fra vores lokale butikker lyder også på en god start på julehandlen og masser af kunder i butikkerne – både de lokale og så mange fra særligt Tyskland – og det er glædeligt, for alle butikker har brug for en god julehandel, så vi fortsat kan være en af de førende handelsbyer i Syddanmark”, siger Axel Nielsen

Artiklen fortsætter under annoncen

Her kan du læse mere om konkurrencen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...