Køb helt anderledes julegaver i WUNDER Værk

2. december 2017 GALLERIER

I Lille Rådhusgade i Sønderborg ligger den lille WUNDER Værk, som er en butik, der sælger antikviteter og kitsch – og der er alt fra vandhaner, som er lavet om til lamper og til en del figurer fra Den Kongelige Porcelænsfabrik – og rigtigt meget andet.

“Jeg synes, at folk skal komme indenfor og kigge. Måske finder de alletiders julegave”, siger butiksejer Maria Frost Andresen til SønderborgNYT.

Så er der en udstoppet ræv, mår eller fulg på en af ønskelisterne – eller måske en træfigur eller en yderst speciel lampe, så er chancerne for at finde det i WUNDER Værk større end store.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...