Køkkenchefen sætter sejlfisk på menuen i Brasserie 1761

5. oktober 2023 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Køkkenchef Zenia Jørgensen i Brasserie 1761 har brugt en del af onsdagen på at tænke over, hvordan hun ville tilberede den store sejlfisk, hun fik leveret.

“Det er superdejligt at få noget så sjældent som en sejlfisk ind i køkkenet. Vi gør ellers i lokale råvarer og følger sæsonen, men noget så sjældent som en sejlfisk kan jeg ikke sige nej til og så laver vi noget ekstraordinært ud af den”, sagde Zenia Jørgensen.

“Vi byder på sejlfisk med Baaeri Caviar, Lotusrod, kartoffel parisienne og hertil en sauce Vin Blanc”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Køkkenchefen, som håber, der er rigtigt mange, som bestiller et bord, så de kan smage noget så sjældent som sejlfisk.

Onsdag blev der afleveret en flot sejlfisk i køkkenet og det var Jysk Seafood, der havde fået den fløjet hjem fra Indonesien.

“Jeg ringede til køkkenchef Zenia Jørgensen i Brasserie 1761 og spurgte, om hun kunne bruge den, fordi jeg ved, hun er utroligt kreativ indenfor fiskeretter”, sagde leverandør Michael Nielsen til SønderborgNYT.

7. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Hør foredrag om udfordringer ved høretab og få gode råd

7. maj 2024 Samfund

Høreforeningen byder alle velkommen til et foredrag med psykolog Camilla Carlsen Bechsgaard tirsdag den 14. maj 2024, fra klokken 14 i Frivillighedens Hus i Sønderborg. Camilla Carlsen Bechsgaard er cand.psych.aut. tilknyttet Høreforeningen som psykolog, og hun vil fortælle om udfordringer og give gode råd vedrørende høretab. Til arrangementet forefindes teleslynge og skrivetolke, og det koster […]

Læs mere...