Kørelærer efterlyser at få det antal køreprøvetider som der er behov for

17. juli 2020 Erhverv

Tom Daugaard Poulsen, som er ene mand i Als Trafikskole er en af landets mange frustrerede kørelærere – og frustrationerne kommer af, at der er stor mangel på tider til køreprøver.

“Jeg har elever, som bestod deres teoriprøve i midten af juni og de kan nok først komme til køreprøve i september eller oktober”, siger kørelærer Tom Daugaard Poulsen til SønderborgNYT.

Når Politiet frigiver tider til køreprøver, så skal kørelærerne booke dem via en hjemmeside.

“Jeg er alene i Als Trafikskole og de større køreskoler har en mand siddende klar til at booke, så tiderne er væk på under et minut. De større køreskoler deler så tiderne mellem sig og det er langt fra rimeligt, at politiet lader det ske”, siger Tom Daugaard Poulsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis en elev fra en større køreskole dumper køreprøven en tirsdag, så kan vedkommende komme til ny prøve allerede om torsdagen, fordi der hamstres køreprøvetider”.

I denne tid er der altså lang ventetid på køreprøver.

“Og havde det været en privat virksomhed, der stod for prøverne, så ville de bede medarbejderne arbejde over eller hente mere mandskab, så puklen kunne komme væk”, siger Tom Daugaard Poulsen.  Han mener, Politiet skal gøre mere for, at der kommer de køreprøvetider, der er brug for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Øverst: Tom Daugaard Poulsen, Als Trafikskole. Privat foto

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...